Guest Book

Guest Book

Entries in our guest book


Your response is not entered automatically in the guest book. This occurs after the entry is checked.

Please note: For reasons of security, when you contribute anything to the website, we advise you to state your personal data such as address, city or telephone number. Only the fields with your 'Name' and 'Message' will appear in our guest book. Your e-mail address will not appear, but it must be filled in.

Please note: IP data is logged. In cooperation with providers, any misuse is severely punished.

Leon VAN GELDEREN op 25-3-2016 20:26:

Never Again.


Willem van Norel op 31-1-2016 22:30:

Vandaag heb ik samen met tien vrijwilligers van museum Sjoel Elburg de jaarlijkse Auschwitzherdenking bijgewoond. Opnieuw was de ceremonie buitengewoon indrukwekkend. De organisatie was perfect. We mogen nooit vergeten wat is gebeurd in die donkere periode 1940-1945. Nooit meer Auschwitz!
Namens de groep uit Elburg,
Willem van Norel


Leen Boer op 15-9-2015 13:03:

Afgelopen weekend heb ik de documentaire over de gang van zaken rond het Namenmonument gezien. Beschamend! De 'hoofdstad' Amsterdam onwaardig. Het geeft inderdaad het gevoel dat de 102.000 ongewenst zijn tot in de dood!


Nora Kornalijnslijper op 15-9-2015 10:18:

Er kwam een heel bittere gedachte in me op bij het zien van de documentaire "ongewenst tot in de dood". Ik vond en vind het nog steeds een prachtig initiatief dat ik van harte ondersteun. Ik zou het fantastisch vinden de namen van mijn overgrootvader, zijn vrouw en mijn oom op het monument te zien. Ik wens de heer Grishaver heel veel succes!


next

Let op: uit veiligheidsoverwegingen raden wij af persoonlijke gegevens zoals uw adres, woonplaats of telefoonnummer te vermelden in uw bijdrage. Alleen de velden 'Naam' en 'Bericht' worden getoond in het gastenboek. Uw e-mailadres wordt niet getoond maar moet wel worden ingevuld.
Glossary